Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







torsdag 25. august 2011

man har vært på Villmarksleir..

Et lite paradis med gass og vann rett utenfor,utedo og teltliv....Bekkestua er tumleplass for  10 trinn på Vesong hvert år. Kano, rappelering, leirdueskyting( ikke i år), sykkelcross og sykkelorientering. Og ikke minst,  3 netter i telt/gapahuk.

Det regnet litt også...Rød bu er vedskjul og do.Utedo,.... men det e r spennende å sitte på  to seter altsåå.Sammen med bestisen..

stemning, rett og slett

Kvelden siger på, første kveld

herlige kollegaer

Lange sosiale dager for vaktbikkja.Da sover en godt når vakten er slutt...

Malin Litzheim og Mack.De fant virkelig tonen....

nydelig foto tatt av Malin!! Takk..
svææææært sliten liten Mack..Foto, flinke Malin!




'
Tok ikke så mange bilder denne gangen.Vet ikke helt hvorfor, men var ikke helt der liksom.
og så mange andre har tatt så mye mer..

Koste oss alle sammen, men det ble nok litt i overkant sosialt for Mack, selv om han var overhyggelig med alle.Sov selv ikke i lærerhytta, på grunn av Mack, men også litt sånn personlig sperre med snorking og sånn De kan diskutere seg i mellom det de vil, hvem som har dratt flest tømmerstokker i køya...
Jeg er og blir dronninga av promping og sagbruk!Han som er gift med meg er nødt, de andre får slippe..
Spanderte på meg en skumgummimadrass, og det var ren luksus ...Mack sov godt i kroken sin, og jeg er stolt av at jeg fikk opp teltet neeesten selv..Takk Geir..

Hadde ansvar for sykkelorientering, og det gikk tålelig bra. Ikke like lett å finne fram for alle... De fleste kom med 5 artige hullkomboer på kortet. Ellers husker man endeløse bøtter med vann, og etterhvert stanken av mr Lee og yum og alt annet innen skrekkelig rett i koppen produkter... Ble nok grillpølse også.. Kan drøye litt nå før jeg mååå grille igjen

Utrolig hvor moro ungdommen , selv denne generasjonen kan ha av en rennende bekk og å dele utedass eller bare spinne ned bakken på sykkel.... For ikke å snakke om en kortstokk og noen telys..Og hvilken nytelse å klage litt på trerot i ryggen hele natta og myggestikkrekord..


Været var fint, både mandag og tirsdag. Våknet tirsdag av solstråler i teltduken,,.. Onsdag kom det litt mer vått, og natta ble nok litt i overkant våt for gapahukerne. Rappelering ble avlyst grunnet regnet for en av gruppene dessverre..Ellers var det kliss vått på myrene rundt badeplassen også, men en ble jo ren mens en holdt på, og bekken var grei til skylling, nødvask og annet..
Wenche kom med proviant hver dag, herlig med ferskt brød og  ellers namme nam mat.Generell stemning i leiren var at man trivdes og koste seg.... men jeg tipper at vannklossett , dusj og facebook har vært savnet.Nett og mobildekningen  har vært litt så som så.. Og ikke minst mamma....godt å komme hjem til mamma!!

En vet ikke hva lykke er før en er varm etter å ha fryst litt, eller å få en kopp med mr Lee etter en dag i søle og sol...

Min lykke? 4 dager med  herlige elever, kollegaer, natur, og verdens beste Moff.. Og to netter i telt.. hurra..Ekke jeg sporty eller?






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar